top of page
Ara
  • Krl Music

''Bilindik Hikayeler'' 24 Haziran Cuma Yayında!

Güncelleme tarihi: 21 Haz 2022

Hayati KARAMAN, Resul ÇINAR, Özlem ANCAK’ ın single albümü KRL müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda sizlerle buluşmayı bekliyor.




Üç farklı tarzda müzisyenlerin bir araya gelerek ürettikleri yeni single çalışması olan ‘’Bilindik Hikayeler’’i müzik severlerinin beğenisine sunuyor. Şarkı günümüz aşklarını anlatsa da aslında çok sevmenin insanın başına açabileceği durumunu da sözlerinde konu alıyor. Klip çekimi Giresun şehrinde Begonvil plajının rıhtımında gerçekleştirilmiştir. ‘’BİLİNDİK HİKAYELER’’ KRL Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini almış durumda.


KRL Müzik şirketi altında çıkarılan Hayati KARAMAN, Resul ÇINAR, Özlem ANCAK, single albümünde tek şarkı bulunuyor. Sözü Resul Çınar, Hayati Karaman, Özlem Ancak ile birlikte üstlendiği ve müziği Hayati KARAMAN’a ait olan “BİLİNDİK HİKAYELER”, single albümünün Bas gitarı Oğuzhan Öztürk, Perküsyonları Mete Koçoğlu, Klayveyi Mehmet Öztürk, Trumpet Yunus Emre İlhan, Trombon Musa Kuzugüden tarafından çalınmıştır. Stüdyo kayıtları Giresound Performance Recording Studio ve mix mastering işlemleri Uğur AKAR, Klip yönetmenliği ve Kapak fotoğraf tasarımı Oğuzhan Erdoğan imzası taşıyor.



6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page